Unieke kansen voor promovendi


Sluit je bij ons aan

Sluit je aan bij het FNS-project, waar we de toekomst van mobiele netwerktechnologie: 6G, definiëren. Een unieke Nederlandse alliantie, bestaande uit 60 toonaangevende ICT-bedrijven, mobiele operators, halfgeleiderfabrikanten en onderzoeksinstellingen, hebben zich verenigd om het voortouw te nemen bij de ontwikkeling van specifieke aspecten van 6G: softwareantennes, AI-gestuurde netwerksoftware en baanbrekende 6G-toepassingen.

Sluit je aan als PhD-student bij dit prestigieuze Future Network Services (FNS)-project, waar onderzoek en ondernemerschap samenkomen.

TU Delft

Op dit moment zijn er geen vacatures bij TU Delft:

UTwente

Op dit moment zijn er geen vacatures bij UTwente:

UvA

Op dit moment zijn er geen vacatures bij de Universiteit van Amsterdam:

Robin Radar Systems

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Robin Radar Systems:

Word onderdeel van ons team!

Word onderdeel van het 6G-ontwikkelteam! Profiteer van trainingen over de volgende generatie netwerktechnologie, AI en softwareontwikkeling en krijg toegang tot een ‘state-of-the-art testbed’ om de theorie ook in de praktijk te brengen. Loop samen met ons voorop in de ontwikkeling van het Nederlandse 6G ecosysteem. Ondernemerschap zullen we ondersteunen en stimuleren. De posities voor promovendi zijn voor activiteiten binnen programmalijn 1 en 2.