partners website

Partner Ecosysteem


Het FNS-ecosysteem is opgebouwd uit een consortium met 60 sterke, gecommitteerde partners. Door de focus op open interfaces, standaarden en software stimuleert het FNS-programma de ontwikkeling van nieuwe combinaties rondom de intelligentie in 6G.

Huidige partners

In het FNS-programma zijn partners vanuit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid betrokken. Zij geven gezamenlijk vorm aan de programma-activiteiten die gericht zijn op het creëren van maatschappelijke impact.

Partneroverzicht v050324 witte achtergrond

Nieuwe partners

Nieuwe partners die zich willen aanmelden voor het programma zijn welkom. Geïnteresseerde bedrijven of instellingen zullen worden gevraagd om een inhoudelijke uitleg te geven over de specifieke bijdrage die ze kunnen leveren in relatie tot de geplande activiteiten in de programmalijn en/of het werkpakket. Vervolgens zal worden geëvalueerd welke waarde een potentiële partner kan toevoegen aan het bestaande programma.

Cruciale rol voor de programmalijnen

Partners spelen een cruciale rol bij de invulling van de vier  programmalijnen. Meer informatie over deze programmalijnen kun je vinden achter de onderstaande links.